Fönsterbyte Västra Götalands län

RING OSS - 052-267 91 28

Om oss

Vi är ett bygg- och renoveringsföretag

Vi som arbetar på ZMT Tak i Sverige AB är unga, men erfarna hantverkare, som erbjuder fönsterbyte i Västra Götalands län. Alla våra fönstermonterare är kunniga inom allt som har med fönsterbyte, fönsterrenovering och ljudtätning att göra.

Vårt byggföretag är ett ungt företag, som gör allt för att våra kunder ska bli 100% nöjda med vårt fönsterbyte. När du anlitar oss för byte av fönster eller fönsterrenovering i fastigheter och lokaler i Västra Götalands län, lovar vi att du kommer att bli mer än nöjd med våra tjänster. Vi ser till att dina fönster blir monterade på rätt sätt eller renoverade och ljudisolerade med hög kompetens i din bostad, eller kontor.

Byggföretag med många tjänster

Vi är ett byggföretag som har många tjänster att erbjuda i Västra Götalands län. Här erbjuder vi allt från fönsterbyte, renovering av fönster till takläggning, brand- och ljudtätning. 

Säkerhetsarbete

Vi har alla de byggställningar som krävs för att vi ska nå fönster, som kanske är högt belägna på hus. De byggställningar som vi har gör det möjligt att arbeta på höga höjder, och vi har all säkerhet som krävs för att alla våra medarbetare ska kunna arbeta på säkrast möjliga sätt.

Miljöpolicy

Vi har en uppdaterad miljöpolicy som gör att vi inte använder oss av miljöförstörande produkter och tänker på att göra ett så litet avtryck på miljön som vi bara kan för klimatets och planetens skull. För oss är det självklart att allt som vi gör och arbetar med ska vara godkänt och miljövänligt för både våra kunder och våra medarbetare. Din och vår hälsa är viktigast, men även klimatet ska må bra.

Arbetsmiljö

Vi arbetar ständigt för att alla som arbetar hos oss ska ha en bra arbetsmiljö. Till arbetsmiljön hör både att använda mljövänliga produkter och material, och en säker miljö för alla som klättrar och arbetar på höga höjder. Vi har all utrustning som möjliggör för våra fönstermontörer att arbeta på säkert sätt.

Anlita oss för ditt fönsterbyte 

Vi finns i Uddevalla, men arbetar inom hela Västra Götalands län och har redan nu många nöjda kunder och fina referenser. Av oss får du kostnadsfri offert för fönsterbyte, fönsterrenovering och ljudtätning i Västra Götalands län.

Ta kontakt och anlita oss!

ZMT Tak i Sverige AB


Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län

052-267 91 28

[javascript protected email address]

559130-8423


Fönsterbyte

Fönsterrenovering

Ljudtätning


logo-image

Om Oss

Fönsterbyte och ljudtätning för privatkunder och företagskunder

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

ZMT Tak i Sverige AB

Org nr: 559130-8423
Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län
Tel: 052-267 91 28

Hitta hit