Fönsterbyte Västra Götalands län

RING OSS - 052-267 91 28

Fönsterbyte

Vi byter och renoverar fönster

Du vet väl om att ett fönsterbyte i en fastighet, lokal eller privatbostad kan göra susen för inomhusmiljön? Dragiga fönster läcker ut mycket värme. Byter du istället till nya fönster får du bättre isolering av bostaden och fastigheten. Vi monterar de slags fönster som du önskar dig.

Vilka slags fönster önskar du?

Det finns så många nya fönster med olika funktioner som du kan välja mellan. Det har verkligen skett mycket inom utveckling av fönster. Inom en snar framtid kommer vi troligen att se fönster med nanoteknik, om vi ska tro utvecklarna inom fönsterindustrin. Allt beror på efterfrågan, alltså hur många kunder som vill ha fönster med dessa specifika funktioner.

Du kan välja mellan:

  1. Energifönster. Väljer du särskilda Energifönster ser du till att få en bättre och mer isolerad bostad. Energifönster är oftast byggda med ädelgas och har trippelfönster som inte släpper igenom värme. Väljer du dessa fönster kan du sänka uppvärmningskostnaderna.
  2. Självtvättande fönster. Nu kanske det låter som en dröm med fönster som tvättar sig själva. Dessa fönster är verkliga, och har ett laminat av plast som gör att smutsen på utsidan inte fäster på ytan. När det sedan regnar eller snöar, faller smutsen av dessa "självtvättande fönster". Du kommer inte ifrån att helt tvätta fönster, men du kommer inte att behöva tvätta dem lika ofta.
  3. Solskyddande fönster. Dessa fönster har ett laminat, som liknar glasögon som mörknar när solen lyser på glasögonen och de mörknar automatiskt i takt med ökad ljusmängd. Med solskyddande fönster, behöver du inte vara orolig för persienner, jalusier och markiser, utan då vet du att fönster skyddar mot den starka solen. På så sätt håller sig fastigheten svalare på somrarna.
  4. Vridfönster. Dessa fönster är mer praktiska, då du slipper öppna fönster utåt eller inåt för att öppna dem. Du vrider helt enkelt fönstret runt sin egen axel, som går att öppna i nästan 360 grader. När du öppnar fönstret, tar själva fönsterglaset och fönsterbågen inte så stor plats som andra fönster. Detta är praktiskt om du till exempel har stora panoramafönster. Det finns vridfönster som både vrider sig horisontellt och vågrätt.

Ta kontakt med oss och berätta vilka slags fönster som du önskar till den fastighet som du bygger eller bor i.

ZMT Tak i Sverige AB


Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län

052-267 91 28

[javascript protected email address]

559130-8423


Fönsterbyte

Fönsterrenovering

Ljudtätning


logo-image

Om Oss

Fönsterbyte och ljudtätning för privatkunder och företagskunder

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

ZMT Tak i Sverige AB

Org nr: 559130-8423
Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län
Tel: 052-267 91 28

Hitta hit