Fönsterbyte Västra Götalands län

RING OSS - 052-267 91 28

Ljudtätning

Vi utför ljudtätning i Västra Götalands län

Det som är bra med fönstertätning är att när vi arbetar med renovering och tätning av fönster, får våra företagskunder och privatkunder inte bara ljudtäta bostäder och kontor utan även bättre inomhusluft. Det är nämligen på liknande sätt med ljud som med kylan. Ljudet tranplanteras genom springor i fönster.

Är fönster eller bostad inte tätad på rätt sätt, kommer ljudet in utifrån. När vi utför ljudtätning av fönster, blir de samtidigt värmeisolerade också. De material som vi tätar med, skyddar på alla sätt. De skyddar fastigheter från att läcka ut värme, eller svalka på somrarna. Därför är en ljudtätning bra för fastigheter på alla sätt.

Täta hela bostaden

Vi arbetar inte bara med att täta fönster mot oljud, vi tätar hela bostäder och kontor med ljudtätning. I vårt företag har vi kompetensen att arbeta med hela bostäder, lokaler och fastigheter när det kommer till att ljudtäta dem. Då kan vi arbeta med innertaket och ser på så sätt till att bostaden blir ljudtät. Det som är bra med ljudtätning är att hela bostaden får en bättre isolering, vilket i sin tur leder till bättre uppvärmning, mer effektiv energianvändning och lägre kostnader.

Anlita oss för ljudtätning av fastigheter och privata bostäder!

ZMT Tak i Sverige AB


Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län

052-267 91 28

[javascript protected email address]

559130-8423


Fönsterbyte

Fönsterrenovering

Ljudtätning


logo-image

Om Oss

Fönsterbyte och ljudtätning för privatkunder och företagskunder

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

ZMT Tak i Sverige AB

Org nr: 559130-8423
Edingsvägen 23
451 52 Västra Götalands län
Tel: 052-267 91 28

Hitta hit